Interim Content management

Ik kom graag bijdragen wanneer je tijdelijk content hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld als Content Strateeg, Content Manager of Content Marketeer.  Ook als ad interim teamlead kom ik graag je team versterken.

Breed inzetbaar

Ik draai al even mee en dat zorgt ervoor dat ik in de loop der jaren brede content ervaring heb opgedaan. Ik kan je contentstrategie ontwikkelen, maar ook content marketing campagnes begeleiden en social media (strategieën) opzetten. Ook heb ik ervaring met het ontwikkelen van Youtube ad campagnes en het ontwikkelen van contentprojecten van concept tot uitwerking en het doormeten hier van.

Je treft me op m’n best wanneer ik van A tot Z verantwoordelijk mag zijn voor een project. Ik kan goed autonoom werken, maar ben daarnaast ook een sociale teamplayer. Ik leef op wanneer ik compleet nieuwe content mag ontwikkelen of m’n tanden mag zetten in een nieuw project (liefst iets wat ook nieuw voor de organisatie is). Ik ben helemaal in mijn nopjes wanneer ik hierbij mag ontdekken of een nieuw kanaal succesvol kan zijn voor het betreffende merk. 

Mocht je op zoek zijn naar een menselijke, sociale interim Content Manager of Teamlead met oog voor detail, hart voor het team en een creatieve inborst, dan heb je aan mij een goede. Ik sta open voor kortere en langere opdrachten, zowel voor MKB als grotere merken.

Neem eens vrijblijvend contact op, dan kunnen we bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Je kunt me inzetten voor o.a.:

913

"Ik maak graag content die niet alleen mooi en treffend is, maar ook resultaat oplevert."

Hierbij gebruik ik graag mijn onderbuikgevoel. Ik geloof in durf en lef tonen als het gaat om nieuwe content ontwikkelen of een nieuw contentkanaal ontdekken. De mooiste dingen gebeuren buiten je comfortzone, wat mij betreft geldt dat ook voor content. Want ook al is data belangrijk, het is soms ook goed om dit een beetje los te laten en te vertrouwen op eigen inzicht en intelligentie. Mijn ervaring is dat zo de mooiste en meest succesvolle resultaten geboekt worden.